Какво облякоха звездите на фестивала Sundance

Открихме стилни идеи за зимни аутфити на звездите на фестивала Sundance – Наоми Уотс, Джесика Бийл, Руни Мара и Троян Белисарио.

Виж как да бъдеш стилна, дори когато температурите са минусови!

Избрахме 4 от най-интересните визии:

Наоми Уотс

Вместо семпли дънки, може да избереш скини кожени панталони или клин от материя, наподобяваща кожа. Пуловерът-жилетка с интересна форма е топло и същевременно интересно решение. Ако искаш по-спортен вид, вместо ботуши избери маратонки със скрита платформа. За повече цвят, може да комбинираш жилетката с по-ярка тениска, както Наоми се е спряла на син топ.

Джесика Бийл

Черните панталони винаги са must-have за зимата. За да придадеш свежест, ги комбинирай с блуза в светъл цвят и още по-добре – с пайети. Блясъкът в дрехите и аксесоарите определено е на мода. А клъчът във формата на кутийка е много сладък аксесоар, идеален за среща с любимия мъж.

Руни Мара

Изглежда доста семпла визия (Руни е известна почитателка на черното), но със сигурност не е невзрачна. Най-интересното в дизайна на палтото е трапецовидната му форма, която е много женствена. В горната си част палтото е отворено, разкривайки малко от роклята на Руни. “Наслояването” също е много актуална тенденция. Ако така тоалетът ти се струва прекалено тъмен, можеш да потърсиш палто със същия дизайн в по-свежи, момичешки цветове.

Троян Белисарио

Много сладка зимна комбинация в колежански стил – риза и вълнена клош пола. Високите кожени ботуши придават сексапил и характер. Можеш да комбинираш с дълго колие, както Троян е направила, или с колие по врата, което деликатно да подчертава красотата на ключицата ти – тази част от женското тяло е особено привлекателна за мъжкия пол.

Снимки: Profimedia

Виж още:
Най-добрите прически на Златните глобуси
Стилът на Кейт Мидълтън в цифри
Ники Хилтън показва какво да носим в студеното време
5 съвета от Рейчъл Зоуи за новогодишната нощ