InstaStyle: Звездите на фестивала Coachella 2017!

Съвременният Уудсток, както наричат ежегодния фестивал Coachella, отдавна се е превърнал в нещо повече от място, на което се събират меломаните. 

Тази година събитието, провеждащо се в калифорнийската пустиня, отново събра на едно място почитателите на рок, инди, R’n’B, хаус и транс музиката. Мястото е любимо и на редица звезди: Нина Добрев, Кейт Босуърт, Шей Мичъл и Алесандра Амброзио почти не пропускат фестивала. 

Именно това е и една от причините модните хроникьори зорко да следят визиите на знаменитостите, избрали да се забавляват на концертите на The Weeknd, Лейди Гага, Lorde. Street стилът от Coachella се подчинява на едно-единствено правило – няма правила! Тази еклектичната смесица от хипи стил, tribal мотиви и бохемска романтика може да бъде видяна единствено тук и никак не е чудно, че звездите се надпреварват да покажат своя прочит на фестивалния стил. 

От Риана в Gucci до ангелите на Victoria’s Secret, превърнали дантеленото бельо в основна част от тоалетите си, в галерията ви показваме най-забележителните визии от първия уикенд на Coachella 2017!