Грим тайните на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е от звездите, които рядко залагат на силен грим и сложни прически, дори на червения килим.

Актрисата обикновено избира класиката, като черните рокли са нейна запазена марка, а гримът ѝ винаги е класически. И вие ли се чудите какви са техниките за постигане на визята на от най-желаните актриси в света? Е, ние ще ви издадем всички нейни тайни! 

Тайна # 1: Тен

Както забелязвате, за естественият грим е особено важна солидната основа, а това става единствено върху една чиста и добре хидратирана кожа. Затова ние ви съветваме да пиете повече вода, да хапвате повече плодове и зеленчуци и да се грижите за хидратацията на кожата ви.

Тайна # 2: Цвят и блясък

Ако искате да се сдобиете с бяскава и сияйна кожа, това често се постига чрез комбинация от продукти. Като за начало обаче, не пренебрегвайте почистването сутрин и вечер. Това е задължително, за да може кожата да диша и правилно да функционира, иначе става много бледа и без цят. След това изберете идеалния за вас CC крем – той не само ще осигури здравословен тен на кожата, но и ще я хидратира и защити от слънцето. Завършете с матираща пудра, която ще премахне ненужната мазнина в Т-зоната.

Тайна # 3: Очи

Анджелина Джоли обикновено набляга на външните ъгълчета на очите, подчертавайки формата им. За целта тя използва мек черен или кафяв молив. Те от една страна са подходящи за всички, а от друга – линията по продължение на окото дава илюзията за по-интензивни и богати мигли.

Тайна # 4: Устни

Устните остават естествени с помощта на блясък, който дава финалния щрих към момичешкия й вид. Ако не разполагате с месести устни, можете да ги контурирате с молив. Изберете такъв в земни тонове и само с няколко щриха ще си осигурите допълнителен обем.

Любов като на кино: Брад Пит и Анджелина Джоли
Най-стилните моменти на Брад и Анджелина
Всички обичат Джоли: 15-те най-добри визии на актрисата през годините