Горещо: холивудските звезди на плажа

Певици, актриси и моделки с горещи тела, изрязани бански костюми и много, много слънце. 

Градусите навън все по-често ни карат да мечтаем за море, плаж и коктейл в ръка. И докато дойде време за лятната отпуска решихме да ви покажем кои според нас са звездите с най-изваяни форми, които освен, че впечатляват от екраните с талант, ни карат да им завиждаме за страхотните тела.

Започваме с…
Джесика Алба
Джесика определено е жена за пример. Със стабилна кариера, две деца и непрекъсната благотворителна дейност, тя все пак намира време за тренировки и изглежда зашеметяващо. Звездата наскоро издаде и книга за здравословния начин на живот, който води. 
Ашли Тисдейл 
Актриса, певица, тийн икона… Ашли определено не си поплюва, а наскоро се снима в Страшен филм 5 с Чарли Шийн и Линдзи Лоуън. Тук тя празнува 27-мия си рожден ден на плажа, в компанията на близки приятели. 
Жизел Бюндхен
За къде сме без моделите на Victoria’s Secret? И въпреки че вече не е лице на марката, Жизел си остава все толкова популярна, а безсъмнено и все толкова сексапилна. 
Джени Макарти
Джени Макарти става момиче на Playboy през далечната 1993 г., но днес, вече на 40 години, актрисата изглежда все така добре. 
Кейт Хъдсън
Кейт си върна формата съвсем за кратко време след раждането на сина си Бингам и отново се впусна в безкрайни ангажименти, които включват дори изработването на съвместна модна линия с дизайнерката Ann Taylor. 
Още на стр. ii