Флорънс Пю с класическа черно-бяла визия

Необичайният избор на стил е достатъчен, за да накара хората да коментират. Една асиметричност е достатъчна, за да те дестабилизира. Един необичаен елемент е достатъчен, за да промени ефекта дори на най-класическата визия. Е, Флорънс Пю определено знае всичко това.

Актрисата удиви всички, напускайки хотел Withby в Ню Йорк, облечена в черно-бял аутфит, напомнящ ни за концепцията на ин и ян. Колкото и да ни се иска, не можем да отречем, че звездата е открила правилния баланс в любопитното съчетание.

Кройките на късото сако и мини полата редуват светлата и тъмна материя, а закопчаването на копчетата дестабилизира, напомняйки ни най-вече играта на шах. Въпросното редуване бе пресъздадено и чрез аксесоарите.

Флорънс носеше различни ботуши, един бял и един черен, за да завърши подобаващо хроматичната игра. Но нека погледнем малко по-детайлно. Ботушите са висок до коляното модел с остър нос и тънък ток.

Стилистът на Флорънс Пю е Ребека Корбин-Мъри

И, да, най-вероятно именно тя се е досетила да заложи на две хроматични вариации на едни и същи ботуши, за да създаде тази визия, която, както самите ние виждаме, привлича погледите на всички нас.

Облеклото със сигурност подчертава иронията и харизмата на младата актриса, която не трябва да доказва нищо на никого. Тя е добра, млада, красива и абсолютно стилна в избора си.

Нека си признаем, Флорънс е актриса, готова да се превърне в съвременна икона, отправна точка за онези дами, които също като нея са високи около 1,60 м. и искат да се чувстват свободни въпреки всякакви сексистки предразсъдъци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Флорънс Пю планира своя дебют в света на музиката