Ева Лонгория, блестяща както винаги

Ева Лонгория носеше зашеметяващата визия на парти, посветено на нейната марка текила.

Актрисата успя да се справи с бляскавия аутфит от главата до петите и да изглежда изтънчена.

На парти в чест на нейната марка текила, Casa del Sol, звездата от „Отчаяни съпруги“ носеше блестяща визия, състояща се от блестящ костюм в цвят слонова кост и подходящ сутиен от британска марка.

Овърсайз блейзърът се отличаваше с големи копчета в същия елегантен нюанс, панталоните бяха с висока талия, а бюстието имаше дебели презрамки. Тя завърши аутфита със златни обувки с остър връх и нежно златно колие.

Междувременно нейният фризьор Рикардо Рохас придаде на актрисата безпроблемни, секси вълни, докато гримьорът Виктор Хенао се е погрижил Лонгория да бъде с известния за нея бронзов вид с нежни устни и дълги тъмни мигли.

„Момент за Ню Йорк 💫“, озаглави Лонгория публикация в Инстаграм със снимка, на която изглежда сияйна в тоалета на фона на гледката към Ню Йорк, откриваща се на тераса на покрива. Тя държи чаша шампанско в едната си ръка, докато се любува на залеза.

Стилистката Шарлийн Е. Роксбъроу Конскер е измислила външния вид и също така сподели снимки на Лонгория в парти костюма в своя профил в Инстаграм.

Лонгория винаги се е отличава със своя стил и добър вкус да съчетава дрехите си.

Двете с Виктория Бекъм могат често да бъдат забелязани в компанията една на друга.

По-рано през уикенда, актрисата се събра отново с добрата си приятелка Виктория Бекъм за дива вечер в Маями. Двете се насладиха на вечеря със съпрузите си, а двете бяха облечени в подобни тоалети от колекцията на Бекъм. Стилни стегнати рокли, кооито извайват фигурата.