Джорджия Солери блести сред кристалите на Moschino във Венеция

Много знаменитости минават по червения килим в първите дни на филмовия фестивал във Венеция и можем да кажем, че изглеждат изумително. Втората вечер Джорджия Солери също покори сцената с много елегантна и същевременно класическа визия.

За звездното събитие, авторката на „La Signorina Nobody“ избра меко казано подходящо облекло: тотално черен костюм, дело на Moschino, състоящо се от блейзър с ръкави, обсипани с кристали и панталон с широки крачоли, допълнени от дантелено бюстие.

Блестящ и чувствен, костюмът, носен от Джорджия Солери, е елегантен подпис от колекцията на Moschino есен/зима 2022/2023.  Късото едноредово сако е украсено с кристали, избродирани на ръкавите, създавайки красива игра на светлината под венецианските прожектори. Широките панталони с плисета са с висока талия. Сладкото дантелено бюстие /също дело на Moschino/ придава модерна и съвременна нотка на тоалета.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

За да завърши визията си, жената до Дамяно от Maneskin заложи на чифт сандали на висока платформа с ярки цветни детайли и капкови обеци с кристали, допълващи ръкавите на сакото прекрасно.

Джорджия Солери се превърна в истинска знаменитост

Що се отнася до прическата, тя избра високо вдигната коса с пуснати странични кичури около бретона си. По този начин погледите падаха върху семплия и грим с красива двойна очна линия.

След откриването на Международния филмов фестивал във Венеция, звездите продължиха да се предизвикват една друга със стил. Във втората вечер блеснаха още Кейт Бланшет и Джорджина Родригес. Но тепърва се очаква да видим и най-големите звезди на кино събитието.

Е, не е ли готова Джорджия Солери да се състезава рамо до рамо с международните звезди? Нашият отговор със сигурност е Да.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Дамяно от Måneskin и Джорджия осиновиха тормозено коте

Hero Slider