Джей Ло със страхотна визия в Италия

Джей Ло бе заснета от камерите с впечатляващ тъмносин топ Tory Burch и дълга ефирна пола. И ако така изглеждат папарашките снимки от тази фотосесия, представете си официалните кадри. Нямаме търпение да ги видим.

Латино дивата започна европейското си пътуване с новия си съпруг Бен Афлек в Париж, след като двамата се венчаха в Лас Вегас. Лопес все още не е споделила нищо за малкото им сватбено пътуване.

Карираният комплект от две части може би е най-добрата й визия от европейската почивка, на която се посвети звездата. И ако до сега не беше очевидно, че Дженифър Лопес има епичен стил това лято, то последният й аутфит го затвърди.

В четвъртък тя бе забелязана на фотосесия, държейки се непринудено и спокойно на балкон с изглед към Тиренско море. Лопес бе толкова естествена пред камерата, докато носеше летния тоалет, в комбинация с ретро изглеждащи слънчеви очила тип котешко око, в бледо розово и джапанки.

Нека поговорим за очарователния тоалет на Джей Ло

Комплектът от две части е съответно съставен от Picnic Plaid Bra Top и Picnic Plaid Silk Pleated Skirt. И идва директно от колекцията пролет/лято 2022 на Tory Burch. Изработен е от 100% коприна и е заимстван от култовата любима рокля Claire McCardell на наследствената марка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tory Burch (@toryburch)

Дженифър Лопес е толкова стилна, особено откакто се появи в Европа миналия месец. По-рано тази седмица певицата бе снимана на плажа в прекрасен бански костюм в цвят слонова кост, докато релкасира и събира слънчеви лъчи.

За друго събитие, тя бе заложила на разкошна бляскава рокля на цветя от Dolce&Gabbana, както и на големи слънчеви очила с обеци за акцент.

Не можем да скрием, че очакваме всяка нова визия от лятната й почивка, за да черпим вдъхновение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес: ослепителна на сцената на Капри