Дантелената рокля на Джей Ло, за която всички говорят

Дженифър Лопес и нейният съпруг Бен Афлек отлетяха за Ню Йорк през уикенда. Жената до популярния актьор отново ни показа забележителна визия, докато вървеше по улиците на Манхатън.

Певицата съчета прозрачна лилава дантелена рокля със сребристи токчета на платформа и обеци. Джей Ло носеше косата си на ниска конска опашка и допълваше визията си с бяла мини чантичка и отразяващи се слънчеви очила. Според източници, суперзвездата е забелязана с двете си дъщери, отиващи на брънч.

Звездната визия на Джей Ло

Както добре знаем, съпругата на Бен Афлек има афинитет към смелите и секси силуети, но същевременно с това сме я виждали и в нежни и сладки тоалети. Е, както казахме, Лопес се появи в Манхатън в изумителна рокля на Versace, открояваща се с дълги ръкави и подгъв под коляното.

И за да бъде още по-уау визията й, актрисата и певица бе обула зашеметяващи токчета на платформа Valentino, обсипани с ослепителни кристали. Цялостният й аутфит бе достоен за истинска суперзвезда.

Любимката на обществото бе снимана и да напуска Бергдорф Гудман през същия ден, облечена много по-небрежно с широк бял топ, шорти и бели маратонки.

През последните няколко седмици, Дженифър Лопес често бе снимана от многобройните папараци със стилни тоалети. Певицата пътува доста и ни показа сензационни модни моменти в Париж, Капри, Италия и дори в Лос Анджелис.

Латино дивата, разкри, че преди около месец, тя и Бен Афлек са сключили таен брак в Лас Вегас. А този уикенд двойката ще организира по-голямо събитие, с което да отпразнува сватбата си в Джорджия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес и Бен Афлек с втора сватбена церемония