Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж

Джена Ортега определено се превърна в звездата на Седмицата на мъжката мода в Париж, благодарение на роклята си с качулка, дело на Saint Laurent. На наградите Златен глобус 2023 г. тя очарова всички с романтичната си рокля на Gucci.

Сега, само няколко дни по-късно, главната героиня от „Wednesday“ буквално се трансформира, за да отлети за Седмицата на модата в Париж.

Визията, избрана да открадне шоуто, отдава почит на роклята с ефект на „качулка“, създадена от модната къща в началото на 80-е години. Тя се отличава с гол гръб, а актрисата я бе съчетала с минималистична прическа и вечерен грим.

Невероятно шикозна и изтънчена визия, която допълва и без това дългия списък от мечтани изяви на 20-годишната актриса с мексикански произход.

Дори гримът на Джена Ортега е различен от този, с който сме свикнали да я виждаме. Ако на червения килим на наградите Златен глобус тя ни демонстрира изкуствени мигли и перлено бели сенки за очи, сега Уензди залага изцяло на грима около очите.

Джена Ортега знае как да ни впечатли

Актрисата, добре позната ни като Уензди Адамс е поредната звезда, която през последните няколко месеца се спира на възраждането на емблематичната рокля, дело на Saint Laurent за червен килим или друг важен повод.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лейди Гага и Джена Ортега: Емблематичното дуо, от което се нуждаем