Даян Крюгер и нейните съвети за тънка коса

Искате ли повече обем и небрежни вълни в косите? Даян Крюгер издава своите тайни как оформя тънката си коса с повече обем.

Сигурни сме, че дамите с тънки коси са опитвали всякакви начини да се сдобият с малко повече обем. Звездата от “Национално съкровище” и “Скитница” Даян Крюгер също не може да се похвали с естествено обемна и гъста коса, затова споделя как постига това в оформянето на прическата си.

В интервю за Elle Canada, родената в Германия актриса разказва за опитите си да се справи с тънката си коса. “Имам тънка коса и се боря с нея всеки ден!”, казва Даян.

Когато погледнем появите ѝ на червения килим обаче, изглежда актрисата се е справила с проблема.

На прожекцията на тв сериала “Мостът” в Бевърли Хилс, Калифорния, Крюгер се появи с жизнена, небрежно развята, с вълни в косите коса, която изглежда всичко друго, но не и сплескана. Даян постига този ефект с комбинация от спрейове за придаване на плътност и маша с диаметър около 32 мм.

Ето и стъпките, които може да следвате, за да постигнете подобна визия.

1. Започнете, като впръскате на току що измита коса спрей за обем и силна фиксация в корените. След това напръскайте косата от корените до върховете със спрей за плътност.

2. Разрешете косата и изсушете със сешоар, като си помагате с кръгла четка с естествен косъм.

3. Впръскайте фиксиращ спрей в корените.

4. Увийте малки кичури около машата за повече обем.

5. След като къдриците са изстинали, масажирайте корените с пръсти, за да разделите вълните. Завършете с фиксиращ спрей.

На гребена на вълната: коса като на сърфистка
9 +1 идеи от звездите за безгрижен шик
5 неща, които Кейт Хъдзън избира за лятото