“Блейзърът – задължителна част от гардероба на всяка жена” и още от модните уроци на Хейли Болдуин

Как един модел стилизира тоалетите си? Хейли ни издава своите тайни.

Хейли Болдуин-Бийбър е една от звездите, които ще видим веднъж с изкусителна секси визия, а след няколко часа ще се преоблече в кежуал тоалет с широки дънки и бяла тениска, и накрая винаги ще изглежда стилно.

Във видео за Vogue тя ни запознава с магията зад кадър – какъв е процесът на избирането на тоалети и какви са правилата, на които се подчинява. Синтезирахме най-важното в четири закона за добрия стил, които си струва да следваме.

Палтото да е с два размера по-голямо

По правило зимното облекло е по-добре да е малко по-широко, но напоследък тенденцията е дрехите да стават все по-големи. Хейли е фен на това правило и признава, че купува палтата си с два размера над реалния й.

Блейзърът е задължителен елемент в гардероба на всяка жена

Хейли е фен на любимото ни правило – блейзърът прави всичко по-добре. Затова и тя смята, че всяка жена трябва да има поне един от класическите модели – изцяло в черно, в бежово, в сиво или с каре.

Преобразете кежуал визиите със стилна чанта

Дори тоалетът от бели кецове, деним и бежов пуловер може да бъде преобразен с помощта на стилна чанта. Целете се към модел с цветен акцент, с който ще направите още по-силно впечатление.

High and low

Топ от Mango с дънки за 600 долара, защо не? Бюджетните марки не отстъпват пред моделите от високия ценови клас и няма защо да не ги комбинираме.

Popular