Блейк Лайвли носи костюмите си като Серина ван дер Уудсън

Самият Майкъл Корс разказва как е запалил любовта към модата у актрисата.

Ако първо сте се запознали с Блейк Лайвли заради ролята й като Серина Ван дер Уудсън от “Gossip Girl”, вероятно сте забелязали, че двете до голяма степен споделят един и същи стил. Последният тоалет на актрисата е поредното доказателство за това.

Визията си с широк панталон, раиран елек, риза и свободна блуза на точки отдолу, Блейк разходи на ревюто на Michael Kors. Тоалетът й несъмнено беше страхотен, но се питаме дали е бил вдъхновен от предстоящото завръщане на култовия сериал на екрана.

(Разгледайте повече снимки на тоалета в галерията.)

Нещо интересно, което дизайнерът сподели в същия ден, бе, че Блейк е била въведена в света на модата, точно заради ролята си като Серина. Майкъл Корс признава, че видял русокосата красавица на екрана и веднага решил, че иска да работи с нея.

“Гледах един епизод на “Gossip Girl” и веднага станах фен, буквално се залепих за екрана. Звъннахме на Блейк, за да я поканим на едно модно събитие, а до този момент тя не бе присъствала на нищо подобно и така я запознахме със света на модата. Това, което обичам в нея, е че тя искрено обича да се забавлява с модата и дрехите. Прави го сама и знае какво й отива”, сподели Корс.

Какво се крие в шкафа с гримовете на Блейк Лайвли

По време на разговор с журналисти на събитието, Лайвли разкри, че не е сигурна дали скоро ще приема нови роли. “Предполагам трябва много, много, много да ми хареса, защото съм просто обсебена с децата си сега. Трябва ролята наистина да си заслужава, за да ме отдели от тях”, призна звездата от “The Rhythm Section”. 

Към момента знаем, че тя e обявена за главната роля във филма “The Husband’s Secret”, но нямаме информация дали са започнали снимките.

Вижте още от стила на Блейк с тези 50 нейни виизии.

Fashion Gallery