Бихте ли носили този лак за нокти?

Еха! Джей Ло прикова погледите на всички в…ръцете си – латино дивата си пусна снимка, на която позира с неонов резедав лак.

Дръзкият маникюр в жълто-зелен нюанс наистина привлича вниманието и вероятно накара много от феновете на знойната певица да възкликнат от изненада. Защото по-скоро свързваме Лопес с кръшната ѝ снага и сочни задни части, отколкото с фрапантни бюти изяви. На фотоса певицата блести с разкошен грим, който оставя вниманието да падне върху забележителния ѝ лак. И няма как да бъде по друг начин, той просто не може да остане на заден план.

Ако и вие като нас сте луди по лаковете и красивия маникюр, сигурно вече ви се е приискало да опитате този лак. Макар че нюансът е създаден специално за Джей Ло от Том Балчик, който твори уникални цветове и дизайни за звездите, той самият щедро сподели какво е използвал стъпка по стъпка, за да си го направите у дома.

Стъпка 1. Нанесете 2 слоя от L’Oreal Colour Riche New Money

Стъпка 2. Нанесете тънък слой от блясък с преливащи цветове.

Стъпка 3. Завършете с топ лак L’Oreal Top of the Line

Това не беше единствената снимка, на която Лопес се похвали с фантастичен маникюр. Доста бързо, след като показа резедавото, Джей Ло го замени с много симпатично синьо, отново дело на Том Балчик.