Beach Diary: Банските на Емили Ратайковски

Независимо дали събира тен на плажа в Мексико, или се забавлява на яхта на френската Ривиера, Емили Ратайковски е готова за снимки. 

Ако следвате модела в Instagram несъмнено сте забелязали, че профилът и е като travel guide за най-подходящите места за плажно бягство. А банските, с които Емили е облечена, са не по-малко впечатляващи от заобикалящата я обстановка.

След разглеждането на смимките от последното й пътешествие до Позитано за пореден път се убедихме, че Ратайковски подбира банските си спрямо дестинацията. Райетата присъстват във визиите й в Италия и Франция, придружени от очила с ретро рамки, обици тип халки и пъстри ветрила. Бейзболните и плетени шапки са съчетани с бански в неутрални нюанси и запазени за плажовете в Лос Анджелис.

Едно обаче е сигурно – всеки един от моделите, които Емили е избрала, е издържан в тон с актуалните тенденции тази година. В случай, че все още не сте си купили бански и имате нужда от вдъхновение, в галерията по-долу сме събрали най-ефектните снимки на Ратайковски. Междувременно ние ще продължим да въздишаме по прекрасните дестинации…