Бъдете оригинални с плитките си тази есен

Модата стана това, с което показваме не само на света, но и на отсрещния човек на улицата дали сме настроени за забавление, меланхолия, романтично или се чувстваме напълно комфортно само в нашата си компания.

Бързо идващите и отиващи си тенденции в TikTok ни дават набор от стилове, които можем да сменяме на всеки час от деня. Така, наскоро нашумялата тенденция с плитки, напомнящи ни на послушните съпруги от предградията завъртя не само социалните мрежи, но навлезе в ежедневието и на звезди като Бела Хадид.

Интересното е, че тези така наречени завъртени плитки докато в миналото ни са носили детско настроение за разходка в гората със сладолед в ръце или ни напомняха на онези съпруги, които винаги посрещат с прясно изпечен пай съпрузите им, то днес придават един забавен почерк на аутфита, който иначе може да бъде секси, женствен и дори груб както този на Хадид.

Това е един лесен начин да направите промяна във визията, без да харчите излишни пари или да стоите часове пред огледалото. Най-новата мания по наполовина прибраните плитки се съчетава с всяко облекло.

Подходящи са както за ежедневен стил – дънки и тениска, така и за официални събития, за които ще са ви е необходима секси рокля по тялото или петъчен коктейл с момичетата, на който ще облечете онази макси пола с волани.

Завъртените плитки или още казано плитки с примка са точно това, което си мислите – едната част от плитката, без значение край или среда, е закрепена обратно към корена, създавайки примка.

За да се сдобиете с тази прическа, просто пригладете косата си назад, за да оформите две плитки и ги закрепете с фиби. След това сплетете кичурите във ваш любим стил и закрепете плитките с ластик. Накрая използвайте фиби или друг ластик, за да прикрепите краищата или средната част на плитката към основата й, за да се образува примка.

Барби Ферейра се потопи рязко в тенденцията, създавайки визия на истинска принцеса Лея, носейки две плитки, прикрепени с кремави панделки.