Ан Хатауей ни връща в „Дяволът носи Прада“ на NYFW

От 9-и септември звездното модно шоу е в разгара си. След марки като Fendi и Tommy Hilfiger, дойде ред на Michael Kors да представи новата си колекция пролет/лято 2023. Сред присъствашите знаменитости бяха Серина Уилямс, която наскор се оттегли от тениса, възвишена в своя бонбонено розов костюм, Нина Добрев в бяла рокля и кожени високи ботуши и дори Мелинда Френч Гейтс, която се появи в компанията на дъщеря си Фийби.

Освен тях, на събитието присъстваха още Бела Хадид – хедлайнер на новата колекция, както и Ан Хатауей, която направи наистина забележително появяване. С основателна причина 39-годишната актриса кимна мило на Анди Сакс, героинята, която изигра в „Дяволът носи Прада“, излязъл на екран през 2006 г.

Седнала на първия ред, американската актриса ни демонстрира страхотен стил чрез черния си пуловер с високо деколте, кафявото си палто с крокодилска щампа и чифт подходящи къси панталони, комбинирани с високи обувки.

Ан Хатауей съживява спомена за „Дяволът носи прада“

В допълнение към страхотния си аутфит, актрисата бе заложила и на подобна прическа. Косата й бе вдигната на конска опашка с бретон, подчертаващ лицето на Хатауей. Е, тук паралелът с филма от 2006 г. е кристално ясен.

Накратко, част от онези емблематични облекла и аксесоари, които ни накараха да се размечтаем, се завръщат. И сега са част от вече обновения стайлинг на Ан Хатауей, който стартира неофициално с тоалета, дело на Кристофър Джон Роджърс миналия март и продължи с бляскавите визии, показани на червения килим на последния филмов фестивал в Кан.

Е, очевидно актрисата навлиза в една нова ера на изключителен стил, в която, разбира се, на дневен ред са сравненията със стилната Анди от „Дяволът носи Прада“.

Вече очакваме от нея и други вдъхновяващи тоалети, които Миранда със сигурност би одобрила. И сме убедени, че Ан Хатауей няма да ни разочарова.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ан Хатауей ще участва във филмовата адаптация „The Idea of You“