Style File: Новата любимка на Холивуд – Лили Колинс

За кратката си кариера Лили Колинс успя да се превърне в една от любимите ни млади звезди в Холивуд, а стилът ѝ е точно такъв, какъвто е и самата тя – непрекъснато променящ се, но винаги впечатляващ. 

Когато госпожица Колинс решава да стане актриса, тя неизменно се сблъсква с коментари от типа: “Поредната дъщеря на известни родители, която се цели в шоубизнеса”. И няма как да е иначе, след като баща ѝ е световноизвестния музикант и носител на “Оскар” Фил Колинс. Това обаче не я отказва, а само я мотивира да докаже, че наистина има талант. 
След ролите ѝ в “Сляпата страна”, в който си партнира със Сандра Бълок и “Огледалце, огледалце”, в който играе Снежанка, редом до Джулия Робъртс, всички вече са убедени, че Лили я чака бляскаво бъдеще. Миналата година очарова феновете на “Реликвите на смъртните: Град от кости”, след като се превъплъти в огнената и малко твърдоглава Клеъри Фрей и въпреки че филмът не успя да догони “Игрите на глада” и други екранизации по приходи, Колинс все пак показа, че може да играе всичко. 
Сега предстои да я видим и в романтичната комедия “С любов, Роузи”, където играе заедно с британеца Сам Клафлин (познат на киноманите от “Игрите на глада: Възпламеняване”). За предизвикателствата на това да играеш самотна майка и защо не ѝ пука за стандартите за красота в Холивуд, четете в новия брой на списание JOY, който от днес е на пазара.  
Междувременно днес проследяваме нейната red carpet революция и как от сладка кокетка тя се превърна в една от известните дами със свой собствен стил, неизменна част от който са плътните вежди и ярките червени устни. Дизайнерът на Chanel Карл Лагерфелд я обожава, тя дели едни и същи стилисти с Дженифър Лопес, а отскоро е новото златно момиче на Ели Сааб – и това ако не е заявка за новата модна икона в Холивуд!
Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева
Обувките на… Нина Добрев
Best of: 15+1 незабравими визии от Блейк Лайвли
Звездите в Oscar de la Renta