Style Crush: Русото очарование Никола Пелц

Едно истинско очарование грее от големия екран – Никола Пелц е младата звезда от “Трансформърс: Ера на изтребление”, който се превърна в най-касовата премиера в цял свят.

А това няма как да не е добре дошло за новоизгряващата холивудска звезда Никола, която се превъплъщава в екранната дъщеря на Марк Уолбърг в хитовата четвърта част от сай-фай поредицата.

Погледите са вперени в русокосата дива, която наследи красавици като Меган Фокс и Роузи Хънтингтън Уайтли в “Трансформърс: Ера на изтребление”. А младата Никола определено блести на червения килим.

Никола Ан Пелц е родена в не толкова далечната 1995 г. в Ню Йорк, но майка ѝ е с немско потекло. Късметът на чаровницата се усмихва, когато я забелязва М. Найт Шаямалан и тя получава първата си по-голяма роля – в “Последният повелител на въздуха”. За съжаление за тази своя изява Никола е номинирана за Златна малинка за Най-лоша поддържаща актриса.

Три години по-късно Пелц се изстрелва до абсолютния хит – избрана е за каста на четвъртата част от хитовата поредица “Трансформърс”. В момента лентата се върти на голям екран, а премиерата разби бокс офисите и се превърна в най-касовата за цял свят.

Ние, разбира се, няма как да не забележим новото лице на червения килим и хвърляме поглед към стила на Никола Пелц, макар и засега тя да няма много изяви.

Снимки: Profimedia

Автоботите се завръщат в “Трансформърс: Ера на изтребление”
10-те най-добри модни meme-та

Момичетата на Бонд след 50 години