Red Carpet Love: Най-добрите визии на Лейтън Мийстър

“X.O.X.O, Gossip Girl!” Това вероятно е първото нещо, което изниква в главата ви, когато чуете името на Лейтън Мийстър. 

Актрисата стана известна с ролята си на кокетната Блеър Уолдорф в сериала “Клюкарката” и доста време беше идол на тийнейджърките, а и на всички запалени по модата дами. Но не само героинята ѝ може да се похвали със завиден гардероб, в който от дрехите висят етикети с имена като Prada, Louis Vuitton и Elie Saab. Лейтън също е научила доста за модата от Блеър, а стилът ѝ доста успя да се промени през годините.
Но не това е единственото нещо, което претърпя промяна. От тийн идол Лейтън се превърна в сериозна актриса, която избира само интригуващи и сложни роли, а скоро направи и своя дебют на Бродуей в “За мишките и хората”. 

Освен това киното я срещна с голямата ѝ любов – Адам Броуди. Още един тийн любимец, Броуди нашумя с ролята си на Сет Коен в “Ориндж Каунти: Кварталът на богатите”. Двамата с Лейтън се запознават на снимачната площадка на филма “The Oranges” и дълго след това крият връзката си. Наскоро обаче се венчаха на скромна церемония и влизат в списъка ни с Холивудски двойки, които обожаваме!

Още за живота ѝ като омъжена жена, за сериозните роли, за това как се пробива в Холивуд и другата ѝ страст – музиката, ще разберете в новия брой на списание JOY! На пазара от днес. 
А в нашата галерия ви показваме най-добрите визии на Лейтън през годините, насладете им се!
Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева

Джесика Алба и нейната формула за красота през лятото
Style Crush: Русото очарование Никола Пелц
Дженифър Анистън е кралицата на малката черна рокля
Всички обичат Джоли: 15-те най-добри визии на актрисата през годините
Style Evolution: хамелеонът Ема Стоун
Десетте най-блестящи визии на Ема Уотсън на червения килим