Miss Bloom Best of: Стилът на звездите през тази седмица

Докато сезонът на наградите тече с пълна сила в Холивуд и повечето звезди бяха заети да дефилират по червените килими на бляскави церемонии, други не спираха да работят и да промотират новите си проекти. 

Кийра Найтли, която в момента обикаля света за премиерите на новия си филм “Джак Раян: Теория на хаоса”, в който си партнира с Крис Пайн, напоследък изглежда е зарязала тоалетите с “уау!” ефект и залага на едноцветни визии с изчистени линии. Такъв беше случаят ѝ с облеклото ѝ на премиерата в Лондон – актрисата избра черна рокля на Proenza Schouler с дължина малко под коленете и лек пеплум, но попада в нашия списък заради акцента, а именно страхотните обувки на Chanel с кокетни панделки. 

Седмицата на модата в Париж също привлече плеяда звезди, които изгледаха ревютата на най-големите марки от първия ред, несъмнено избирайки си тоалети за следващото важно събитие. И въпреки че повечето дами бяха наистина стилни, в нашия списък попада не кой да е, а Ким Кардашиян. Напоследък старлетката очевидно е загърбила всичко, привличащо прекалено много внимание (дълбоки деколтета, прозрачни рокли и огромни бижута) и залага на класиката. Двете визии, които сме избрали от Париж несъмнено ни впечатлиха и се надяваме годеницата на Кание Уест да продължава в същия дух! 
Вижте останалите ни любимки в галерията.
Снимки: Profimedia
Раздадоха наградите на филмовите критици
Мода от червения килим: Наградите на актьорската гилдия за 2014
Седмица на висшата мода: колекциите на Chanel и Armani
Злато, дантела и скъпоценни камъни на ревютата в Париж