Like a princess! Лили Джеймс блести на премиерата на “Пепеляшка”

Надали ще преувеличим ако кажем, че в модния свят има само няколко бранда, които могат да накарат едно момиче да се чувства като принцеса. Два от тях са Elie Saab и Christian Louboutin. 

Британската актриса Лили Джеймс и нейните стилисти очевидно са наясно с този факт. Името на Джеймс вероятно не ви говори нищо, освен ако не сте почитатели на драмата “Имението Даунтън”, но съвсем скоро това ще се промени. 
В най-новата игрална адаптация на Disney по класическа приказка, а именно “Пепеляшка”, ролята на главната героиня е поверена именно на Лили. Редом до нея застават Ричард Мадън в ролята на принца (познаваме го като Роб Старк в “Игра на тронове”), Хелена Бонъм Картър като феята орисница и Кейт Бланшет, в ролята на злата мащеха. И ако този звезден каст не ви е достатъчен, ще ви кажем, че режисьор на лентата е знаменития Кенет Брана, номиниран за общо 5 награди “Оскар”, както за игра, така и за режисура. 

Както вече споменахме, на премиерата на “Пепеляшка”, състояла се снощи в Лос Анджелис, Лили Джеймс избра рокля на ливанеца Elie Saab, допълнена с обувки Christian Loubouitin, а както може би се досещате, тази комбинация нямаше как да не ни впечатли. Повече в галерията!
Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева
С панталон на червения килим? Защо не!
Да или не е този горещ тренд от червения килим?
Неотразима! Нина Добрев е гореща в червено