Emmy’s best of beauty: грим и прически от червения килим

В тон с червения килим, именно червеното е властелинът на церемонията по връчването на 66-тите награди Emmy.

Сред тоалетите на звездите безспорно се открои този страстен цвят във всевъзможните му нюанси. Но какво забелязахме в грима на звездите?

В звездния макиаж се очертава гореща тенденция, която се открои особено силно на Teen Choice Awards и ето че беше доста категорично затвърдена на снощната гала вечер – възможно най-натурален вид за дамите, опушени в бронзово очи, нюд червило или акцент с червено червило.

Класическото червено червило
и неизменният му другар в грима – черната очна линия, преобладаваха в избора на дамите. Червилото обаче се оказва дръзкият акцент, на който залагат някои звезди. Разбира се, очите са гримирани в дискретни неутрални тонове или с лек блясък в бронзово, което безспорно е цветът на лятото и есента в грима. Гримът е опушен и очната линия не е така ясно изразена. Неутралните нюанси за устните отново се появиха като част от тренда минимално количество грим и естествена красота. Някои дами заложиха на момичешки чар в ефирно розово.

В прическите нещата също стояха доста скромно
и в същото време ефектно и стилно. Повече звезди избраха семпли прически – разпусната свободно коса с леки вълни или по-едри къдрици, или пък вдигната в небрежно кокче.

В галерията може да разгледате най-добрите грим визии и прически на звездите, които минаха по червения килим на наградите Emmy.

Снимки: Profimedia

Ани Софрониева

Раздадоха 66-тите телевизионни награди Emmy

Hot Alert: На червения килим на наградите VMA 2014
Oh la la! Пъстри и секси визии от наградите Teen Choice 2014
Teen Choice details: впечатляващи прически, грим и аксесоари
Стилът на Кара Делевин