Best of: 15+1 незабравими визии от Блейк Лайвли

Единственият сериал, който успя поне до някаква степен да повтори успеха на “Сексът и градът” сред жените, без съмнение е “Клюкарката”. 

И точно както при хита на HBO, който превърна Сара Джесика-Паркър в модна икона, чийто стил ни впечатлява и до днес, така момичетата, изиграли ролите на богатите нюйоркчанки Блеър Уолдорф и Серина Ван Дер Уудсън, бързо се изстреляха до статут “модна икона”, вдъхновявайки хиляди почителки по света, а и превръщайки се в музи на големи дизайнери. 
Лейтън Мийстър и Блейк Лайвли са постоянно присъствие на всички седмици на модата, а стилът им на червения килим е повече от безупречен. Най-добрите визии на Лейтън можете да видите тук, а днес ще ви представим най-запомнящите се тоалети на половинката на Раян Рейнолдс, с който само преди дни обявиха, че чакат първото си дете. 
Макар Блейк вече да е далеч от образа на Серина, който я превърна в звезда, двете споделят една обща страст – модата. Стилът и грациозната осанка на актрисата толкова впечатляват дизайнерите, че Christian Louboutin кръщава модел обувки на нея, а от няколко години Блейк е лицето, което грее от всяка кампания на Gucci, а отскоро и на L’Oreal. 
Какво е толкова впечатляващо в стила на младата актриса, че модния свят я обича толкова? Вижте сами!

Текст: Йоанна Илиева
Снимки: Profimedia
Струва се да се види! Блейк Лайвли на червения килим през 2014
Red Carpet Love: Най-добрите визии на Лейтън Мийстър
Всички обичат Джоли: 15-те най-добри визии на актрисата през годините
Style Evolution: хамелеонът Ема Стоун
Десетте най-блестящи визии на Ема Уотсън на червения килим