Тайната за добра форма на Илон Мъск

Илон Мъск освен, че е един от най-добрите бизнесмени на нашия век, успява и да поддържа килограмите си в норма въпреки напредването на възрастта.

51 годишният милиардер наскоро сподели с феновете си в Twitter, че поддържа добрата си форма благодарение на строг хранителен режим, чрез който е отслабнал с близо 10 кг.

Мъск е известен с това, че дава съвети на феновете си за какво ли не в социалните мрежи. Така разкри, че е свалил килограмите и с така нареченото периодично гладуване. И уточни, че не е взимал никакви хапчета, обещаващи бърз ефект.

„По съвет на добър приятел гладувам периодично и се чувствам по-здрав“, написа Мъск.

Много от феновете на Илон се съгласяват, че различните видове периодично гладуване със сигурност носят бързи и сигурни резултати и сбъдват мечтите им за достигане на здравословно тегло.

В свои интервюта основателят на Tesla неведнъж е споделял, че обожава определени храни. Преди време баща му Ерол сподели, че той не може да бъде обект за подражание от децата си, защото като цяло няма добър модел на хранене.

„Илон е много добре сложен, но се храни зле“, посочва той пред медиите. И изтъква, че дори му предложил да започне да приема хапчета за отслабване.

По всичко личи, че виждането на Мъск за храната се е променило и той е осъзнал, че не бива да яде безразборно. Започнал е да обръща повече внимание на здравето си, както и на това как изглежда.

Междувременно в интернет се появиха предположения, че той е бил подтикнат към строгия хранителен режим от неговата майка, която изглежда страхотно на 74 години. Самата Мей има опит като диетолог и макар че преди време беше обявила, че не вярва в кетото и гладуването, сега е подкрепила сина си.