Звездите на премиерата на “Великият Гетсби”

В Ню Йорк в сряда вечерта се състоя премиерата на “Великият Гетсби” – нов прочит на култовия роман на Ф. Скот Фицджералд.

Звездите на червения килим успяха напълно да влязат в тематиката и духа на филма, като повечето от тях показаха бляскав стил, класически визии и усещане за романтика от отминали времена. 
Тоби Магуайър, който изпълнява ролята на Ник Карауей, мина по “червения” черен килим на премиерата заедно със съпругата си Дженифър Майър, като и двамата бяха заложили на тоалети от Saint Laurent. 
Леонардо ДиКаприо, в ролята на Гетсби, беше въплъщение на абсолютна елегантност с костюм, обувки, вратовръзка на Prada.
Дамите, които изпълняват главни роли във филма, Кери Мюлигън и Айла Фишър, също се представиха впечатляващо. Кери обра овациите с яркочервената си рокля на Lanvin и обувки Brian Atwood, а Айла беше заложила на дълга рокля с флорални мотиви и дантела от Dolce & Gabbana. 
Гости на премиерата бяха също Флорънс Уелч и Джей Зи. Флорънс, която изпълнява част от саундтрака на филма, беше заложила на рокля в тъмносиньо от Miu Miu и аксесоари в същия цвят. Джей Зи, който е продуцент и на филма, и на саундтрака, беше елегантен в костюм на Tom Ford. 
Актрисите Нина Добрев и Дженифър Морисън също уважиха събитието. Нина беше заложила на стил в духа на филма, избирайки рокля на Versace и златни обувки, допълващи се от опушен грим и романтични къдрици. Дженифър избра бяла дантелена рокля на Dolce & Gabbana с бели обувки, а цвят на визията й придаваше яркочервено червило. 
Текст: Йоанна Илиева
Снимки: Profimedia