“Златен Глобус” 2018: И Холивуд заблестя в черно…

Вечерта, в която всички в Холивуд носеха черно – така изглеждаше церемонията по връчването на 75-ите награди “Златен Глобус”.

Червеният килим на хотел Бевърли Хилтън беше място на протест, в който се включиха всички гости. В знак на подкрепа към жертвите на сексуален тормоз и движението Time’s Up, каймакът на индустрията избра черния цвят.

Задачата беше сложна за звездните стилисти – как да облекат всички знаменитости в черно и все пак тоалетите им да се отличават? Някои стилни дами бяха решили да заложат на акцент в друг цвят. Като червеният колан на роклята на Манди Мур, бялото бюстие на Алексис Бледел и сребърните бродерии по тоалета на Марго Роби например. Други избраха детайли от дантела и шифон, дълги шлейфове или гол гръб. А трети оставиха роклите сами да говорят за себе си: огромната рокля Giambattista Valli на Кендал Дженър е може би най-добрият пример.  

Наградите “Златен Глобус 2018”: Победителите!

Какво облякоха останалите знаменитости и кои успя да се отличи със стила си в морето от черни визии? Любимите но тоалети от наградите “Златен Глобус” 2018 ви очакват в галерията! (Снимки: Profimedia; Текст: Йоанна Илиева)