По зеления килим с Ева Лонгория, Кейти Пери, Лейди Гага и Никол Кидман

Вчерашното събитие не беше Оскарите, но въпреки това гостите не пестиха от блясък във визиите си.

Американската филмова академия, която всяка година отличава актьорите и техните проекти с най-престижната статуетка, отвори нов голям музей в Лос Анджелис, който да събира в себе си късчета от най-големите моменти в кино историята. По повода бе организирана официална гала вечер с червен (зелен) килим, който засенчи този на наградите Tony, провели се на същия ден.

Стилът на звездите отдаваше почит на класическите Холивудски визии, а черната рокля бе най-често срещаният избор. Най-красивите такива облякоха Ева Лонгория в модел от Vitor Zerbinato с дълбоко деколте; Лейди Гага във визия от Schiaparelli, която запази роклята изчистена, а пренесе wow-елемента към наметалото в синьо; Хали Бери в малка черна рокля от Etro, Ана Кендрик с рокля с корсет от Dolce & Gabbana; Оливия Родриго със смела визия от Saint Laurent; Кейти Пери в Louis Vuitton.

Наградите Tony: Бродуей се завърна отново

Други тоалети, които не бихме пропуснали в списъка на най-впечатляващите – Никол Кидман в Rodarte, Мег Раян в Ulyana Sergeenko, Адриана Лима в Nicolas Jebran, Cher в Dolce & Gabbana, Кая Гербер в Celine и Селма Блеър в Rokh.

Всички техни визии плюс още акценти от червения килим можете да видите в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryHero SliderPopular