Олга Куриленко на премиерите на Oblivion

Москва, Дъблин, Виена – Олга Куриленко и Том Круз обикалят света за да промотират последния си общ филм Oblivion. Поровихме се, за да научим на кои дизайнери се довери Олга за изявите си. 

За премиерата в Рио Де Жанейро Олга избра тоалет в тон с горещия дух на града – бяла рокля на Emilio Pucci с много бродерии, завършваща с пера. Гримът и прическата бяха семпли, а единствените аксесоари бяха нежна сребърни гривна и правоъгълен сребърен клъч, които идеално допълваха нежната й визия. 
В Москва Олга се довери на Elie Saab и колекция couture пролет 2013. Лошото време не попречи на красавицата да блесне в бледосинята си рокля с дантела и избродирани цветя, гарнирана с тънък колан на талията и обувки в бледо бежово. 
Във Виена украинката реши да заложи на нещо по-смело – ярко червена рокля от едра дантела на Valentino. Романтичната визия се допълваше от прическа с едра плитка, обрамчваща косата й, завършваща с кок, а аксесоарите бяха издържани в златната гама – нежни обеци и клъч на Charlotte Olympia. 
В Дъблин студът не я изплаши и тя отново заложи на ярък цвят. Тъмно зелената рокля на Roland Mouret идеално подчертава завидния й силует. Като допълнение видяхме още един клъч на Charlotte Olympia, прибрана коса и светло червено червило. 
В Лондон видяхме още една романтична визия. За голямото събитие Куриленко се довери на модна къща Marchesa, избирайки снежно бяла рокля с дълъг шлейф и контрастираща черна дантела върху деколтето. Приказната й визия се допълваше от опушени очи и гладка опашка, а аксесоарите се свеждаха до диамантени обеци и клъч в златно и черно. 

текст: Йоанна Илиева
снимки: Profimedia 
Виж още: