На червения килим: Най-доброто от филмовите награди на MTV

Снощи в Калифорния се проведоха филмовите награди на MTV. Веднага хрърляме един поглед към най-вдъхновяващите тоалети на звездите, минали по червения килим.

Ема Уотсън, която получи специалната награда за лидер сред младежите във филмовата индустрия, беше заложила на мини рокля от Maxime Simoens колекция есен/зима 2013, в допълнение със сандали на платформа от Proenza Schouler. 
Селена Гомез никога не пропуска да блесне на такъв тип награди и този път не направи изключение. Певицата буквално блестеше в златната си мини рокля на Julien Macdonald есен 2013, а визията й се допълваше от не по-малко блестящи отворени обувки на платформа, небрежна плитка и опушен грим. 
Зоуи Салдана се открои сред присъстващите със своя тоалет, състоящ се от изчистено черно поло и ефектна пола от дантела и цветя на Givenchy есен/зима 2013. Зоуи беше допълнила визията със сандали Jimmy Choo и коса на вълни. 
Поп дивата Кайли Миноуг също присъства на наградите. За случая певицата беше избрала мини рокля с прозрачни детайли и цялата в пайети на Paco Rabanne. И тъй като роклята сама по себе си събра погледите, Кайли беше добавила само изчистени черни остри обувки.
Оранжевият шлейф на роклята на Кери Уошингтън й гарантира, че няма да остане незабелязана. Роклята е на дизайнера Michael Kors, от колекция есен 2013. Визията й се допълваше клъч в същия цвят като полата, черни обувки и коса на кок. 
Любимката на тийнейджърите Бела Торн доказа, че вече е много повече от звезда на Дисни. Актрисата се появи в елегантен костюм на Emporio Armani и сандали на същия дизайнер. “Порасналата” й визия се допълваше от много аксесоари, включително доста ефектни обеци, както й златист грим и коса на опашка. 
Ким Кардашиян също не пропусна да се появи на наградите. Бременната риалити звезда отново направи добър избор, като загърби характерните за нея тоалети с кожа, пера или пеплум, и избра изчистена черна рокля на Saint Laurent и дълго колие от същия дизайнер. И понеже това все пак е Ким, роклята имаше отвор на бюста. 
Несъмнено всички забелязаха Кеша, която се появи на червения килим в меко казано… странен тоалет. Може би певицата толкова се е старала да блесне, че е комбинирала няколко тренда едновременно. А може би просто остава вярна на бунтарската си визия. Кеша присъства на наградите в бял дантелен панталон, топ с флорален принт, черно наметало с ресни и широкопола шапка с цвете. В допълнение към всичко това видяхме готик грим. 
Снимки: Profimedia
Победителите във всички категории на стр. ii