Меган Фокс се върна към светския живот

Макар да е прекарала само два месеца “по майчинство”, Меган Фокс изглежда силно закопняла да застане отново под прожекторите.

Актрисата се завърна към светския живот тези дни, а на 13-ти декември се появи и на премиерата на новия си филм This Is 40.

Въздушни целувки, съблазнителни физиономии, кокетно овесване на врата на мъжа си – Фокс приведе в действие целия си репертоар от чупки, за да привлече вниманието на фотографите към себе си.

Тук можеш да я видиш на прожекцията на This Is 40 в Холивуд, облечена в консервативна, но много женствена рокля до коляното в цвят бордо.
 
Малко преди това, звездата от “Трансформърс” и съпругът й Браян Остин Грийн се появиха заедно на друго светско събитие, където Фокс отново събра очите на присъстващите. Очевидно за секс бомбата е важно да се увери, че дори и след раждането и няколкото останали за сваляне килограма, все още има потенциал на изкусителка.
Що се отнася до самото раждане на бебето си, Меган не се посвени да изплаче колко ужасно е било преживяването. Актрисата призна пред журналисти, че още първата контракция й причинила страхотна болка, затова по пътя към болницата буквално крещяла за епидурална упойка!
Грижите за новороденото се оказали не по-малко изпитание за красавицата. “Преди няколко седмици казах на Браян: Трябва или да си вземем медицинска сестра за през нощта, или да подаваме документи за развод. В тази къща трябва и да се спи,” през смях заявява Меган. “Трябваше да си наемем помощница още в началото, но си надцених възможностите” – откровена е младата майка. 
Снимки: Profimedia