Станете ли на 25 г., Леонардо ди Каприо ви напуска

„Честит рожде ден! Имаш два месеца да си стегнеш багажа. Благодаря за всичко и довиждане!“ Ето така би изглеждала поздравителната картичка, която Леонардо ди Каприо изпраща на приятелките си, когато навършат 25 години.

А обявената от всички медии раздяла с приятелката му Камила Мороне изглежда само затвърждава теориите. Актьорът никога не е имал връзки с жени над 25 г.

Мит или пък тъжната истина? Вероятно никога няма да разберем, но ако погледнем историята на неговите любови, изглежда, че има срок на годност. И този срок определено съвпада с 25-те години на приятелките му.

Имаме и няколко примера от миналото на Леонардо ди Каприо

Бар Рафаели, с която актьорът имаше връзка от 2005 до 2010 г. е един доста добър такъв.  Тя бе на 20 г. и се разделиха, когато навърши 25 г. Друг пример е Нина Агдал, първата приятелка на Камила,  с която Ди Каприо бе от 2016 до 2017 г. Тогава тя беше на 24 г. Или дори Кели Рорбах, с която излизаха само една година, точно преди да навърши 26 години.

И не си мислете, че списъкът приключва дотук: от Блейк Лайвли, с която бяха във връзка 1 година, когато тя беше на 23 г. до ангела на Victoria’s Secret – Ерин Хедъртън, отново в едногодишна връзка, когато тя беше на 22 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tele Popcorn (@telepopcorn)

А спомняте ли си любовната история, която  на времето ни накара да мечтаем? Да, тази с Жизел Бюндхен, с която актьорът е свързван цели шест години. Двамата започват да се срещат през 1999 г., когато моделът е на 18 г., а актьорът на 25 г. Връзката им приключва през 2004 г., когато тя е на 23 г.

Дали всичко това е случайност? Вероятно? Но кой знае? Е, ако възрастта на младите приятелки на Лео остава същата, то неговата продължава да нараства, но изглежда, че актьорът не се впечатлява от този факт.

И само да ви информираме. Ди Каприо е забелязан да се разхожда из Лос Анджелис в отлична форма. Ако сте блондинка и преди всичко, ако сте под 25 г., какво чакате? Време е да посетите Калифорния.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се разделиха