Карди Би отново обвинена в побой над фен

Карди Би отново се озова в центъра на скандала. 

В YouTube беше качено видео от фестивала Wireless, на което се вижда как певицата как удря нещо в публиката. Тъй като хип-хоп изпълнителката замахва няколко пъти и то доста силно, повечето от коментарите под видеото са негативни, а потребителите са на мнение, че всъщност удря фен. Хората, които я харесват, смятат, че Карди просто губи равновесие и обвиненията по неин адрес отново са безпочвени.

Самата Карди също побърза да коментира случката в социалните си мрежи с думите: „Не! Това не беше бой!“

Дали певицата е упражнила насилие над фен или не, и дали има вина или се е самоотбранявала, ще разберем, в случай че отсрещната страна или някой очевидец се престраши да разкаже видяното.

Това обаче не е първата ситуация, в която Карди Би е обвинена в насилие над фен. По-рано тази година на повърхността изплува видео от търговски център в Лас Вегас, в което жена иска автограф от изпълнителката. Според преминаващите, звездата се е опитала да разговаря с нея и да й каже, че не желае да откликне на желанието. Фенката е продължила да настоява и в крайна сметка Карди започва да я обижда.

В рамките на същия ден охраната й нанася бой на друг фен, отново по същата причина, а половинката на родената в Бронкс изпълнителка Offset, не остава по-назад и вдига скандал на камериер в хотела, в който са отседнали.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роклята на Карди Би, която счупи интернет