Grazia номинира 53 българки за “Жена на годината” 2017

И този месец ноември списание Grazia ще оповести дългоочакваната селекция на победителките в “Жена на годината”.

За 12-та поредна година списанието ще отличи дамите, които през годината са се откроили със своите постижения в общо десет категории, включително мода, спорт, телевизия, кино и т.н.

Темата на церемонията тази година е “Без граници”. Космополитно съзнание, преодоляване на бариерите – географски, но и не само – това е вдъхновението, което мотивира избора на организаторите.

По време на награждаването ще бъдат представени различни жени, родени далече от България, но избрали да свържат живота си с нея. “Те ще ни покажат колко малко е нужно, за да сме истински щастливи и колко много може да означава едно място не заради географското му положение, а заради факта, че то докосва нашето сърце,” обавиха от екипа на Grazia.

Победителките във всяка от 10-те категории ще бъдат избрани чрез гласуване на www.graziaonline.bg, което ще продължи до 29-и ноември, а наградите „Жена на годината 2017“ ще бъдат раздадени на официалната церемония на 30-и ноември. Конкурсът се осъществява със специалиалната подкрепа на PANDORА, Pro-Active Collagen и Samsung.

Всичко за конкурса можете да научите в MissBloom.bg, както и в страницата на списание Grazia във Facebook.

А ето и номинираните в различните категории:

Модели
Дизайнери
Актриси
Музика
Спорт
Телевизия
Интернет
Общество
Бизнес
Послание във времето