Преслава и Ясен от “Те”: На сцената носим различна енергия

Преслава и Ясен се срещат преди 7 години. По работа, но не много дълго след това припламва и любовна искра и ето че днес двамата са щастливо женени.

За любовта им, как са се решили да добавят и подпис към връзката си и променило ли е нещо това, трудно ли се работи с любимия човек, споделят в новия брой на списание “ОК!”.

Двамата разказват как по времето, в което се срещат на първо място била музиката и не са и подозирали, че ще се появи и любов. Почти веднага обаче заживели заедно и всъщност започнали да се опознават в процеса на правене на музика. Ясен със смях разказва, че той е направил първата крачка, но Преслава не се е дърпала много.

В очите на Преслава Ясен е странник, в хубавия смисъл на думата, талантлив музикант, който кара багер. Когато се срещнали, харесала много в него това, че музикалният им вкус съвпаднал на 100%. Харесва ѝ, че вкъщи Ясен може да поправи всичко. Оказва се, че на Ясен, за когото никога не е било важно яденето и жената до него да готви, доста се услаждат манджите на Преслава, споделя тя смеейки се.
А какво харесва Ясен в нея?
Впечатлила го е и продължава да го радва с това, че е сериозна жена. Музикантът признава, че в днешно време трудно намира жена, на която да подхожда думата “сериозност”.

Преслава обаче, ако иска нещо да се случи в живота или в музиката, знае защо го иска и много държи на него. Това понякога й играе лош номер, прекалено много иска да направи нещо хубаво и затова дава всичко от себе си. Определено обаче си струва да съм с човек, който е така сериозен и отговорен.”, разказва Ясен.

За подписа е настоявал той, тя никога не е мечтала за бяла рокля. И двамата не смятат, че подписът променя нещо, но Ясен казва, че се чувства спокоен.

Три мечти имах – едната беше да имам група, другата ми мечта, която мислех, че никога няма да се случи – е да карам багер, аз не само, че карам, ами и притежавам, и третата ми мечта беше да си намеря човека. Дълго време не го намирах. Но ето, че тя дойде.”, казва Ясен.

Как ще празнуват наближаващия празник на любовта двамата влюбени?
За Ясен по-важно е да отбележат българския празник, а нежната му половинка споделя, че “любовта не е в празника, любовта е непрекъсната, любовта е процес, любовта е начин на възприятие, да не кажа начин на живот.”
А за тяхната любов Преслава споделя, че много хора им казват, че на сцената носят различна енергия.

Как се промени светът, след като двамата се събират, кой е по-романтичният, колко често си казват “Обичам те” – това и още много може да прочетеш в новия брой на списание “ОК!”, който е вече на пазара.

Фотография: Елена Ненкова

Виж още:
Надежда за всички
Елементарно, Луси!