Невена Николова за официалния дрескод

Филмова премиера

На пръв поглед изглежда, че няма много какво да объркаме на събитие с червен килим – дълга вечерна рокля и клъч. Честите класации тип „Най-добре и най-зле облечени звезди” обаче доказват обратното. Едно от малкото изключения напоследък е актрисата Даян Крюгер – тя сама си подбира дрехите и е безупречна на всички събития, на които се появява. Това, с което трябва да се съобразим най-вече, е че след такова събитие остава много снимков материал. Добре е да се направят пробни снимки, за да се види как изглежда отстрани силуетът на роклята, дали няма елементи, които деформират пропорциите на тялото, как изглежда тоалетът от различни гледни точки… Не забравяй, че ще се чувстваш истински красива и на място, само ако си сигурна, че това е твоят тоалет.

Опитай: Нещо ултрабляскаво като материя в златисто, пайети и по-дискретни бижута. Обмисли тоалета си с помощта на специалист – стилист, моделиер или изобщо някой, който много добре може да прецени как изглеждаш отстрани.

По-добре да избягваш: Чанта и обувки в комплект – разрешено е в ежедневието, но тук неспособността да комбинираш чанта, обувки и тоалет в едно хармонично цяло ясно говори, че нямаш лично мнение.