Звездни кръстници за бебето на Блейк и Раян

Актьорите Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс са избрали не една, а цели три кръстници за своята дъщеря Джеймс.

Информацията не идва от нито един от двамата горди родители, които се сдобиха с първото си дете в началото на тази година и потвърдиха името на момиченцето едва наскоро. Всъщност, една от кръстниците на малката Джеймс сама се похвали с новината и така потвърди, че тя и две нейни колежки са се натоварили с отговорната задача.

Става дума за актрисите Амбър Тамблин, Америка Ферера и Алексис Бледел, като Амблин е тази, която се издаде в ефира на телевизия VH1. Водещият на предаването Morning Buzz Live попита звездата дали е истина слуха, че тя и колежките ѝ са кръстници на детето на Блейк и тя отговори с “Да, това е факт.” 
Ако се чудите защо Лайвли е избрала тях, а не например Лейтън Мийстър, с която работиха заедно цели 6 години в сериала “Клюкарката”, веднага ще ви кажем – Блейк, Амбър, Америка и Алексис се срещат още през 2005 на снимките на филма “Братството на пътуващите панталони”. Това е преди славата да застигне всяка една от тях и четирите момичета остават много близки и до днес. 
Блейк, Алексис, Америка и Амбър на снимките на “Братството на пътуващите панталони 2”
Това не е първият път, в който Амбър Тамблин говори за дъщерята на близката си приятелка и колежка. Малко след като Блейк роди, Амбър даде интервю, в което разкри как Лайвли се пошегувала с нея, като ѝ изпратила съобщение, в което казвала, че я кани на гости, за да ѝ покаже новите си тапети. Когато Амбър отишла в дома ѝ, вместо тапети, там я чакала малката Джеймс. 
Снимки: Profimedia