Зоуи Салдана показа синовете си

Изглежда Зоуи Салдана е лудо влюбена в новородените си синове и реши да покаже щастието си със своите фенове.

Звездата от “Аватар” за първи път показа 5-месечните си близнаци Сай и Бауи в социалната мрежа Instagram. “Обичам тези деца!“, пише актрисата под кадрите. “Ставаме все по-креативни с всеки изминал ден в намирането на начини да ги забавляваме (майки, отворена съм за предложения)“, пише още актрисата.

Тя така и не показва лицата на малките юнаци и няма как да знаем на кого децата приличат повече – на нея или на русокосия й съпруг – италианския художник Марко Перего.

Зоуи роди през ноември миналата година, а преди броени дни се завърна на снимачната площадка, след кратко по нашите страндарти майчинство. “Обратно на работа! Вчера беше първият ми работен ден и бях много нервна, но пък беше страхотно преживяване“, не скри вълнението си актрисата.

На Зоуи ѝ предстоят снимки на третата част на “Стар Трек”, където изпълнява ролята на лейтенант Ухура, след което започва да работи по трите продължения на “Аватар”. Графикът ѝ е доста запълнен, тъй като между тях ще трябва да вмъкне и втората част на “Пазителите на галактиката”, в който отново ще я гледаме като Гамора.

Снимка: Profimedia