Зоуи Кравиц ще направи своя дебют като режисьор с филм с предизвикателно заглавие

Актрисата и дъщеря на Лени Кравиц работи върху идеята за проекта от пет години.

Много са актьорите, които след успешна кариера пред камерата търсят да се реализират и като част от създателите на филмовите проекти. Малко го правят като Зоуи Кравиц.

Първият й проект, в който тя ще оперира не само като актриса, а и като режисьор, има мръсно заглавие, но важно послание. Филмът ще се казва “Pussy Island” и ще разкаже модерната приказка с мрачен обрат.

Сюжетът проследява главната героиня Фрида, сервитьорка в Лос Анджелис, която решава да прелъсти влиятелен богаташ и филантроп, в чиято роля ще се въплъти Чанинг Тейтъм. Когато най-сетне успява да намери мястото си в неговия кръг от близки и получава покана за неговия частен остров, Фрида е готова за преживяването на живота си. Зад скъпите питиета, красивите гледки и бляскавите партита обаче тя открива, че на този остров се случва нещо незаконно и истински плашещо.

Очевидно вдъхновена от случая с Джефри Епстийн и от хилядите #metoo истории, които бяха споделени през последните години, Зоуи отново поставя въпроса за сексизма и тормоза, на който толкова много жени се оказват подложени.

Въпреки това проектът не е започнал като такъв. “Започнах да пиша историята още през 2017 година. Като жена, и то работеща в тази индустрия, съм преживяла много неправилно държание от страна на срещуположния пол. Заглавието бе шега в началото – място, на което хората отиват, водят жени и се забавляват. Историята прерасна в нещо много по-различно и заглавието сега означава толкова много неща”, споделя актрисата и режисьор.