Очаква ни продължение на „Знам какво направи миналото лято“

Повече от 25 години след като „Знам какво направи миналото лято“ се появи по кината, Sony разработва продължение на тийнейджърския хорър, който ще върне оригиналните звезди Фреди Принц Джуниър и Дженифър Лав Хюит на големия екран.

Проектът все още е в много ранен етап на разработка. А подробностите за сюжета и актьорския състав на филма все още не са известни.

Оригиналният филм от 1997 г. проследява четирима приятели, изиграни от Фреди Принц Джуниър, Дженифър Лав Хюит, Сара Мишел Гелар и Райън Филип, които прегазват случайно рибар и са принудени да изхвърлят тялото му във водата.

Когато се събитат отново година по-късно, те получават заплашително писмо от някого, който е запознат с инцидента. А съвсем скоро попадат под терора на убиец с кука.

„Знам какво направи миналото лято“ получи и своето продължение през 1998 г.

В него участие взе същият актьорски състав. А третият филм от 2006 г. последва нова група приятели, изиграни от Тори Де Вито, Дейвид Паеткау, Брук Невин и Бен Истър.

Новините за последния римейк на „Знам какво направи миналото лято“ идват на фона на убийствения успех на франчайзите „Писък“ и „Хелоуин“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фреди Принц Джуниър не е гледал филм със Сара Мишел Гелар в продължение на 15 години