Златка посвети картина на нероденото си бебе

Златка Димитрова посвети своя картина на нероденото си бебе, което загуби преди броени дни.

Плеймейтката разигра импровизиран търг на творбата си в социалната мрежа Facebook. Тя сподели с феновете си послание, което отправи към всички, които имат възможност и желание да помогнат за благородна кауза.

Златка заяви, че средствата от продажбата на картината ще дари на дете в нужда.

Ето какво написа тя в профила си:

Добър вечер, приятели! Както вчера Ви написах тук, в страницата ми, бих искала да споделя с вас едно малко, скромно и много стойностно нещо направено от мен, от цялото ми сърце в памет на нашето ангелче. Това скромно творение, бих искала да го продам на търг и средствата ще даря на малката Николетка, която се нуждае от спешни изследвания в Германия (които са на стойност 7000€), за да се констатира точно нейното заболяване и в коя степен е! Надявам се наистина да харесате моята картина! Направила съм я с голямо желание….! По нея съм шила бели перли. Допълнително съм сложила цветя и лепени камъни. Ще споделя картината както тук, във фен страницата, така и в моя личен профил! Който обяви по-голяма сума, той ще е съдържателят на това така ценно и сантиментално творение! А и с това, Вие ще помогнете на едно дете в нужда! Това е още по-благородно и мило.
Смятам търгът да започне от сега и началната цена да е 50лв. Който може и има желание, нека оставя коментар (наддаване си) под снимката.
Благодаря Ви….

По-рано вчера, плеймейтката обяви и победителят в търга. “Миладин Новаков е притежателя на това мое скромно творение! Благодаря от все сърце на него и всички, които се включиха!”

InstaBride: Сватбените снимки на звездите

Звездите, които не се притесняват да кърмят публично
Мръсните тайни на звездите, разказани от охраната