Жизел Бюндхен: Пиех по бутилка вино всеки ден

Жизел Бюндхен е била нещастна по времето на връзката си с Леонардо Ди Каприо.

В ново интервю, бразилската красавица признава, че по онова време е пушила, изпивала е по една бутилка вино всеки ден, плюс по три кафета.

Когато осъзнава, че с всичко това е само средство, което притъпява чувството й на нещастие, Жизел отказва в един ден кафето, алкохола и цигарите. Бразилката взела решение да се справи с проблемите в себе си и във връзката, вместо да ги потулва.

“Дали останах сама в желанието си да се вгледам навътре и да поправя нещата. За съжаление, отговорът е да”, казва тя пред Porter.

И двамата с Леонардо Ди Каприо винаги са избягвали да говорят за връзката си, както и за раздялата си преди 12 години. Но за всички беше ясно, че видният женител на манекенска хубост бе октрил в лицето на Жизел нещо по-специално. До такава степен, че да я покани да му бъде дама на наградите “Оскар”, когато получи номинацията си за “Авиаторът”.

След като скъсаха, Лео замени Жизел с поредната нейна колежка, израелския топмодел Бар Рафаели. След раздялата с Бар, серията продължи с няколко по-малко известни модели.

Жизел пък откри щастието с бейзболиста Том Брейди, с когото се ожениха през 2009-а година и имат две деца. А Лео? В кариерата си той най-после успя да достигне до заветния “Оскар”, но на 44 години продължава да е ерген.