Жени и Тачо спасяват брака си във “ВИП Брадър”

Жени Калканджиева и неверният й съпруг Тачо ще спасяват брака си във “ВИП Брадър”, разкриват запознати.

Двамата ще разкажат драмите си в риалитито, рискувайки за пореден път да станат за резил пред цяла България. Преди време излезе наяве факта, че Тачо изневерява на шестата по красота в света и оттогава двамата ту се разделят, ту се събират.

Това стана ясно, след като Жени влезе в друго риалити – “Къртицата”. Дори излезе наяве коя е и жената, с която Тачо е кръшнал – Зорница Линдарева. Калканджиева прости на мъжа си в името на сина им, но въпреки това двамата стигнаха до развод година по-късно.

Всички вече с нетърпение очакват влизането на двойката, тъй като очакват голям цирк. Докато бе в “Къртицата” шефката на “Визаж” показа колко обича чашката. Под влияние на алкохола, Жени неведнъж влиза в конфликт с две от младите момичета в базата – Марина и Велислава.

Дори се стигна до разправия, а шестата в света не се притесни да ги наругае по най-грозния начин. Най-интересното е, че впоследствие тя не помнеше нищо и за случаите разбираше от записи, които продуцентите й пускаха. Тогава тя се покая и и дори заяви, че се срамува от постъпката си.

И Бербо се заля с “ледената кофа”