Зейн Малик напусна One Direction

Зейн Малик напусна най-известната бой банда в момента – One Direction, и хвърли в потрес хиляди свои почитателки.

След като преди дни, изпълнителят напусна турнето на групата заради стрес, сега дойде и официалната новина, че си взима сбогом с момчетата.

Тръгвам си, защото искам да съм нормален 22-годишен, който е в състояние да се отпусне и който има лично време извън светлината на прожекторите. Знам, че имам четирима приятеля за цял живот в лицето на Луи, Лиам, Хари и Найл. Знам, че те ще продължат да бъдат най-добрата група в света“, обяснява Малик в официалното си изявление.

Решението на Зейн не било изненадващо за неговите колеги в бандата – Хари Стайлс, Луи Томлинсън, Лиъм Пейн и Найл Хоран. “Той просто не беше щастлив. Той усети, че е взел всичко, което може от групата и че сега е време да промени живота си и да бъде далеч от тази лудост“, разкрива приближен на групата пред US Weekly.

Друг пък обяснява, че цялата слава и напрежението покрай музикалните ангажименти, са оказали доста сериозно влияние върху Зейн. “Той винаги е бил по-срамежлив и интровертен. Той беше много стресиран и осъзна, че се нуждае от нормален живот“, издава друг източник. Много от феновете обвиняват гаджето на Зейн – Пери Едуардс, тъй като Малик напусна след скандал между двамата заради друга жена. Тя дори е оприличавана на Йоко Оно.

Броени часове, след като Зейн Малик потвърди, че напуска One Direction, бе и концерта на бандата в Джакарта, Индонезия. Момчетата не успяха да скрият емоциите си и Хари Стайлс, и Луис Томлинсън са заснети как плачат за своя колега.

Вижте видеото!