Зендая и Том Холанд на партито в Cartier

Зендая се появи с визия, която постави под въпрос модните правила, но тя успя да го направи със стил.

В Cartier снощи се проведе частно парти, с което звездите от новия филм за “Спайдър-мен” промотираха работата си. Там, освен главните актьори Том Холанд, Зендая и Джейк Джилънхол, присъстваха ексклузивен списък с гости звезди.

Тоалетът на Зендая беше целият в бордо, подобен нюанс на новия цвят на косата й. С това решение тя наруши едно от неписаните правила в модата да не съчетаваме цялостната визия в един и същи цвят, който да съвпада и с косата. Въпреки това, обаче, Зендая изглеждаше страхотно.

Овърсайз блейзърът с черни велурени детайли само подчерта женствеността на сатенената рокля отдолу. Сандалите, които избра, бяха в черно и сребристо и добавиха по-различен акцент на визията.

Зендая поема по нов път в кариерата си

Всъщност на събитието, Зендая сподели, че се е стремяла към този ефект. “След като смених цвета на косата си, искам да съчетавам всичките си тоалети с този нюанс”, бяха точните й думи.

Разгледайте повече снимки на визията в галерията.

И докато едни коментираха прическата, други избраха да се съсредоточат върху връзката й с Том Холанд. Двамата имат осезаема химия на екрана и са много близки приятели в реалния живот, затова бързо се появиха слухове, че двамата излизат заедно. За сега те отричат спекулациите, но в последното си интервю, Том сподели, че гледа на себе си като на романтична душа и се вижда в сериозни отношения с някого в бъдещето, макар и в момента да не е сигурен коя ще бъде половинката му.

Зендая пресъздаде модните тенденции през годините