Защо нападнаха Алиша Кийс в социалните мрежи?

Алиша Кийс бе отстро разкритикувана от хората в социалните мрежи. Тя понесе солени коментари относно външния й вид на видео наградите на MTV, които се състояха преди ден.

Певицата окончателно кава “не” на грима преди няколко месеца и оттогава се появява в натурален вид абсолютно навсякъде. Дори и на червения килим. Кийс споделя, че никога не се е чувствала “по-силна, по-вдъхновена, по-свободна и по-красива”. “Вече не искам да се крия. Нито да крия лицето си, нито ума, нито душата си, нито мислите, нито мечтите, нито страданията, нито емоциите. Нищо”, споделя изпълнителката.

Това обаче явно не се харесва на доста от нейните почитатели. Докато едни я поздравиха, че е напълно естествена, други я разкритикуваха. Някои от момичетата в Twitter съветват, Кийс да започне да слага поне коректор, тъй като изглежда доста изморена. Други пък обявиха, че Алиша лъже. Кара Браун Езавел е категорична, че се съмнява Kийс да без абсолютно никакъв грим.

“Ние всички знаем, че носиш BB крем, сестричке. Също така, как без грим успяваш да изглеждаш толкова добре?”. Мнозина застанаха на страната на изпълнителката и започнаха да я защитават. Ние лично приветстваме смелата стъпка на Кийс, а вие?