Защо Ким дойде сама на бала?

Общата им страст към модата винаги ги е събирала, но защо Ким Кардашиян се появи без съпруга си Кание Уест на най-голямото модно събитие?

След бала Met, всичко коментираха факта, че Кание не продружи жена си на червения килим.

Кардашиян-Уест дойде сама в златна рокля Atelier Versace, диамантени бижута и съблазнителен грим. Появата й обаче не беше толкова интересна, колкото липсата на половинката й до нея.

Фантазията триумфира на Met Gala

Близки до семейството обясняват, че Кание в момента завършва албума си и като перфекционист искал да изпипа всичко, без да губи фокус. Ким обаче била разтревожена за психическото му здраве. През последните няколко седмици, Кание се забърка в няколко скандала след меко казано странни публични изявления. Първо той многократно се изказа в подкрепа на Доналд Тръмп, а върхът беше когато заяви, че робството било “избор”. Последното отприщи вълна от критика както от страната на феновете, така и от колеги на Уест от музикалната сцена.

Кание пропусна и Met Gala 2017

Тогава рапърът не бе готов да се завърне към големите официални събития след психическия срив, който преживя през 2016-а. Уест дори беше приет в болница. От какво естество са проблемите му, от “лагера” Кардашиян-Уест не обясняват подробно.

Последната поява на двойката на Met Gala беше през 2016-а, когато Уест дойде по дънки и велурени боти.

Невероятни детайли от Met Gala 2018