Защо гостите на сватбата й бяха в черно?

В черно на сватба? В големия ден на актрисата Дженифър Лоурънс, повечето от нейните гости избраха точно този цвят.

Крис Дженър, Ашли Олсън и още много дами дойдоха на празненството в черно.

Повечето поканени на сватба по принцип спазват правилото да не носят бяло или черно. За белия цвят се смята, че в този ден принадлежи само и единствено на булката. Черното пък съвсем доскоро се възприемаше изключително като цвят на траура и затова го смятахме за неуместно на сватба. Освен може би за мъжете.

Защо толкова от гостите на Дженифър Лоурънс бяха в тъмни тоалети?

Кейт Ъптън и трите приказни сватбени рокли

Предполагаме, че е заради времето и мястото. Първо, сватбата бе през октомври, второ, самата локация бе изключително изискана и традиционна.

Предполагаме, че голяма част от дамите са преценили, че именно черните тоалети ще се впишат най-адекватно в елегантната обстановка на имението Белкорт, вдъхновено от ловната вила на крал Луи XIII във Версай.

На сватбата на Дженифър, Ашли Олсън носеше черна рокля на Marc Jacobs с драматичен обем. В черно беше и Крис Дженър, тъмен тоалет от кадифе носеше актрисата Ема Стоун. (Всички снимки вижте в галерията.)

Една от малкото звезди с ярък тоалет беше Сиена Милър. Прекрасната актриса се забелязваше отдалече в яркочервена рокля с обемни паднали ръкави, дело на Johanna Ortiz.

Самата Дженифър Лоурънс е била облечена в Dior, разбира се. Носителката на “Оскар” има дългогодишно партньорство с френската модна къща.

Препоръчваме ви още: Поканени сте на сватба? Облечете се като французойките!

 

Fashion GalleryPopular