Зак Ефрон започна да следва Ванеса Хъджинс в Instagram

Имаме страхотна новина за всички носталгици по „High School Musical“ и най-вече по двойката Зак Ефрон и Ванеса Хъджинс. Е, актьорът започна да следва бившата си приятелка в социалната мрежа.

Не знаем дали това означава, че отношенията между двамата са на път да се оправят повече от 10 години след раздялата им, но със сигурност е крачка напред. Към момента Ванеса не е отвърнала на жеста, потвърждавайки казаното в интервю преди няколко години, а именно, че не е имала никакъв контакт с Ефрон и по никакъв начин не се интересува от него повече.

Дали жестът от страна на Зак Ефрон ще доведе до продължение на сагата?

Припомняме ви, че двамата винаги са казвали, че са готови отново да се превъплътят в ролите на Трой и Габриела, а преди няколко месеца част от актьорския състав на емблематичната поредица се срещна в Париж, след което казаното ни изглежда все по-вероятно да се случи.

В момента Зак Ефрон е ангажиран на няколко фронта: от продуцирането на своя сериал „Killing Zac Efron“ до други филмови проекти като „Ricky Stanicky“ и „The Iron Claw“.

Ванеса в момента пък е заета със снимките на „Mean Girls 4“, както и с рекламирането на нов документален филм за магьосничеството, озаглавен „Dead Hot“.

Въпреки това сме сигурни, че и двамата ще намерят време за нов „High School Musical“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ванеса Хъджинс показа годежния си пръстен на наградите Оскар