YouTube звезда изтезавала децата си, за да ги принуди да се снимат

Майката от популярния YouTube канал Fantastic Adventures е малтретирала жестоко децата си, за да ги принуждава да се снимат в клиповете.

Скандалът гръмна този месец, когато едно от децата подава сигнал в полицията и те пристигат в дома за проверка.

Инцидентът ни кара да се замислим за това какво се крие зад нашумелите от години семейни влогвания. И дали реалността на тези семейства е такава, каквато я виждаме в клиповете.

Оказва се, че седемте деца на Мишел Хакни от Аризона са подлагани на зверски издевателства. 48-годишната YouTube звезда е наказвала по особено мъчителен начин децата, на възраст от 6 до 15 години (някои от тях осиновени), ако не се справят със снимките така, както се изисква от тях.

Хакни е карала децата да стоят прави с вдигнати ръце от обяд до полунощ, пръскала ги е с лютив спрей, принуждавала ги е да стоят във вана, пълна с лед, а ако се съпротивлявали, натискала главите им под водата. Децата също така са били заключвани в килера за дни наред, където са държани гладни.

Каналът на Мишел Хакни има около 800 000 абоната и е онлайн от 2012-а година.

Майката е била арестувана, както и двамата й по-големи сина, които ще бъдат подведени под отговорност за това, че не са подали сигнал към властите за ставащото.